IASMINA: Culorile unui jaf

Kaleidoscope este următoarea serie de drame de jaf – cel puțin asta ne promite Netflix. Viitorul serial thriller pare mai degrabă o continuare frumoasă a succesului global La Casa de Papel, cu toată crima, acțiunea și drama.

Cel mai demn lucru de remarcat despre Kaleidoscope este narațiunea sa. Spre deosebire de celElalte seriale, acest serial thriller este structurat într-o ordine neliniară și puteți alege să vizionați episoadele aleatoriu, fără nicio ordine anume. Și totuși, ordinea episoadelor pe care le vizionați se va lega de final.

Creat de Eric Garcia, plotul serialului este inspirat de evenimente adevărate și se învârte în jurul celui mai mare jaf încercat vreodată, urmat de trădări, răzbunare și așa mai departe.

După o lungă oprire a lansării, serialul original Netflix este gata să ajungă pe platforma de streaming în ziua de Anul Nou! Acum, acesta este cu siguranță o modalitate interesantă de a începe anul.

Kaleidoscope este prevăzut în opt episoade, toate difuzate în aceeași zi a lansării. Toate episoadele sunt neliniare, adică povestea nu urmează o anumită ordine cronologică. Acest lucru funcționează în concordanță cu caracteristica cheie a seriei, care este de a o face interactivă într-un fel. Puteți alege să vizionați orice episod și să obțineți în continuare întreaga poveste, cu excepția finalului.

Cu alte cuvinte, puteți viziona cele șapte episoade rămase în orice ordine, dar al optulea episod poate fi vizionat doar la sfârșit.

Titlurile episoadelor sunt nume de culori, primul episod fiind intitulat Yellow: 6 Weeks Before The Heist.

Kaleidoscope, lansare 1 ianuarie 2023. Regia: José Padilha, Distribuția: Paz Vega, Rufus Sewell, Jai Courtney

IASMINA TONȚ

IASMINA TONȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: