ARIANA: Voci de dincolo

Probabil, fără să vă dați seama, ați experimentat unele stări care vi s-au părut ciudate, dar în același timp deosebite pentru o persoană oarecare. În acel moment v-ați pus poate întrebarea: „Chiar am experimentat asta atunci când..?”

Dacă răspunsul este unul afirmativ, ați avut parte de o întâlnire neplanificată cu supranaturalul.

Supranaturalul este ansamblul fenomenelor care sunt mai presus de forțele și legile naturii sau în contradicție cu acestea, care par în afara naturii, a lumii percepute prin simțuri. Acesta se deosebește de paranormal, care descrie fenomene rare care însă nu sunt în contradicție cu legile naturii.

Totuși, care sunt aspectele supranaturalului? Acesta se manifestă prin vise, premoniții, coincidențe mai puțin obișnuite și divinații. 

Legat de această temă extrem de controversată, am luat legătura cu o persoană care dorește să-și păstreze anonimatul și care, spre surprinderea tuturor care o cunosc, are o putere de a percepe unele lucruri peste limita naturalului.

Sursă foto: arhiva perrsonală Ariana Buboiu

„Am avut o experiență destul de ciudată pentru mine. Bunica mea era în spital, din cauza unei boli incurabile. Într-o nopate am visat o cruce si un ceas în care bătea ora 5… În ziua aceea, părinții meu s-au întors din vizita de la spital pe care au plănuit-o, supărați și îndurerați. Când am întrebat-o pe mama ce s-a întâmplat, cu sufletul rupt, mi-a confirmat decesul bunicii.”

„Un alt vis premonitoriu pe care l-am mai avut a fost despre o personalitate de seamă a lumii, mai exact despre regina Angliei. Conversam cu o amică de-a mea, când dintr-o dată am tresărit și i-am spus că mâine sau în noaptea asta va fi doliu la Buckingham. Normal că fata a râs. A două zi mă sună, întrebându-ma de unde am scos ce am zis aseară, pentru că se adeverise…”

Într-adevăr, forțele care nu se arată pot fi de multe ori mai puternice și totodată mai presus decât cele ce se arată.

Sursă foto: arhiva perrsonală Ariana Buboiu

Despre divinații, adică arta preziceri viitorului folosind cărți de joc, cești de cafea, anse etc., vom reveni într-un material viitor.

ARIANA BUBOIU

ARIANA BUBOIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: