Ghibu prezent la Caravana cu Jocuri

În perioada 24-27 noiembrie, Sinagoga Sion din Oradea găzduieşte festivalul Caravana cu Jocuri, festival dedicat atât copiilor, cât şi părinţilor.

Acest festival îşi propune să aducă în faţa participanţilor o gamă largă de jocuri educative, cărţi şi, nu în ultimul rând, ateliere de creaţie.

Organizatorii acestui eveniment sunt HappyColor România și Oradea Heritage, în parteneriat cu Banca pentru Alimente, Asociaţia Cătunul Verde, Agenţia Naţională Antidrog, filiala Oradea, IPJ Bihor, Centrul de Tineret Oradea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

Cu această ocazie, elevii clasei a IV-a A, îndrumaţi de către doamna învăţătoare Brânduşa Pintean, au răspuns afirmativ la invitaţia de a lua parte la acest eveniment. Elevii au avut ocazia să descopere jocuri noi, să ia parte la atelierele de pictură şi să primească sfaturi în privinţa prevenirii consumului de tutun, alcool şi droguri.

Printre jocurile prezentate, Dr. Eureka s-a dovedit a fi cel mai dorit în rândul elevilor. Dr. Eureka este un joc dinamic şi atractiv pentru toată familia, ce antrenează gândirea analitică şi concentrarea sub presiune, dar şi dexteritatea fiecăruia, în care toţi jucătorii se întrec simultan pentru a face faţă câte unei provocări.

Ţinem să vă reamintim că acest festival este deschis pentru public până mâine, între orele 11-19.

MARIA PAȘCALĂU

MARIA PAŞCALĂU

Maria Pașcalău este absolventă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, promoția 2019, secţia filologie – engleză, clasa prof. Sándor Lilla Adél, absolventă 2022 a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din Oradea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: