ALEXIA: Plajă de vis în Croația

Europa este un continent care merită vizitat, cu multe puncte de interes. Anul acesta, țara vizitată de mine este Croația. Oașul în care am stat timp de o saptamana este Split.

Până acolo am parcus 11 h cu mașina. Drumul a fost obositor, dar a meritat. Noi am ales să stăm intr-un apartament pe plaja. O noapte la acest apartament a costat 100 euro pe persoană.

Plaja este plină cu pietricele care nu te deranjează când calci, iar apa este foarte curata, încât puteai să vezi pe unde mergi. Pe plajă sunt foarte multe șezlonguri. Doua șezlonguri cu o umbrelă pentru o zi întreaga este 50 RON.

În Croația mai sunt și zile ploioase, dar în acele zile poți găsi multe activități. Poți merge la mall, în piața veche din Trogir, în portul din Split și sunt foarte multe restaurante unde poți savura o pizza delicioasă între 50-80 kn (30-50 RON) sau fructe de mare foarte bune si de tot felul.

Vă sfătuiesc să mergeți și voi în Croația, deoarece este combinația perfecta între mare și munte. Acolo va veți simți ca în Monte Carlo, o locație de vis.

ALEXIA BOTĂU

ALEXIA BOTĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: