Expoziție de postere pe tema Cyberbullying

Proiectul nostru Acreditare Erasmus – Activitate Cyberbullying caută cele mai reușite postere   care să reflecte tema Cyberbullying. Lucrările vor fi expuse în sala festivă. La expoziție sunt invitați să participe elevii de gimnaziu și liceu ai Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Puteți lucra individual sau în perechi, important este să creați ceva unic, original și cu mesaj potrivit temei propuse.  Se poate utiliza desenul, pictura, colajul sau direct mijloacele IT.

Lucrările vor fi predate diriginților, iar aceștia le vor preda echipei de organizare a expoziției.

Termenul-limită pentru trimiterea lucrărilor este 16 noiembrie 2022.

Artwork: AMALIA TRIP, X D

Expoziția va fi instalată în data de 17 noiembrie, în sala festivă a Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, începând cu ora 11.

Scopul activității constă în prevenirea și combaterea fenomenului de bullying și cyberbullying  în colegiul nostru.

Obiective:  creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește  fenomenul cyberbullying; implicarea elevilor de gimnaziu și liceu în activitatea de prevenire a bullying-ului și cyberbullying-ului; dezvoltarea abilităților elevilor de a aborda în mod creativ o tema socială actuală; conștientizarea necesității formării unei atitudini pro-active, corecte, pentru combaterea problemei  cyberbullying-ului.

Cerințe: posterul va fi realizat pe carton / foaie A3; posterul poate fi realizat individual sau în perechi (numele elevilor, clasa si numele profesorului îndrumător va fi trecut pe verso); textul și imaginile / desenele vor fi sugestive și adecvate temei; se poate utiliza desenul, pictura, colajul sau mijloacele IT.

Criterii de selecție pentru participarea la expoziție:  criterii estetice; originalitate; relația imagine / text – tema; claritatea transpunerii mesajului în limbaj visual; relevanţa pentru tema expoziției; impactul mesajului.

Echipa de organizare a expoziției este constituită din profesorii Lucia  Cighir, Carmen Chiș, Pop Floare, Adrian Tencuțiu și subsemnata, Luminița Dubău.

Mulțumim și abia așteptăm să vedem  creațiile voastre!

prof. LUMINIȚA DUBĂU

Prof. LUMINIȚA DUBĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: