DARIA: Prima opțiune – Oradea

Țara noastră este absolut superbă și este tot mai vizitată de către străini. Turismul în România ar trebui sa fie susținut chiar de noi, dar în cele mai multe cazuri vacanță ne-o petrecem în străinătate. Avem multe locuri deosebite pe care încă nu am reușit să le descoperim, dar ies la iveală pe zi ce trece.

Potrivit site-ului euroteamtravel.ro, top 10 orașe din România care merită vizitate sunt: Iași, Brașov, Sighișoara, Alba-Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca, Suceava, Târgu-Mureș, Oradea și Timișoara. Pentru mai multe informații despre aceste orașe, accesați link-ul specificat mai jos. Câteva din aceste orașe le-am văzut, dar cele nevizitate vor fi în curând.

După părerea mea, cel mai frumos oraș este chiar Oradea, deoarece am reușit sa îl descopăr cel mai bine. Acest este orașul în care trăiesc și mă regăsesc cel mai nult.

În ultimii ani, Oradea a devenit unul dintre cele mai vizitate orașe din România. Câteva locuri de vizitat sunt: Piața Unirii, Pasajul Vulturul Negru, Teatrul Regina Maria, Palatul Baroc și Muzeul Țării Crisurilor.

DARIA BODEA

DARIA BODEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: