DARIA: The Walking Dead – O nouă civilizație

Serialul The Walking Dead este un serial despre invazia zombi. Îl are ca personaj principal pe Rick Grimes, care face tot ce îi stă în putință să-și apere familia, dar și grupul pe care îl cunoaște de-al lungul timpului în această lume îngrozitoare.

Aici se fac sacrificii, se trăiesc momente care nu vor sa fie trăite de nimeni. Unii oameni se despart de grup, o iau pe drumuri separate, alții din păcate mor, dar lupta pentru viață continuă.

Grupul ia parte la o mulțime de dezastre din cauza celor morți care revin la viață, dar nu numai. Prin această schimbare care a luat loc în lume, până și cei vii își schimbă caracterul. O mulțime de oameni sau grupuri au încercat să le fure ce ei au și asta le-a pus in pericol viața. De multe ori nu s-a ajuns la cea mai rezonabilă înțelegere.

Ca să trăiești într-o astfel de lume, trebuie să devii crud, empatia fiind pe ultimul loc in cazul calităților. Se construiesc civilizații noi, diferite tabere, adună provizii, cresc animale si un aspect important, agricultura.

După ce anii trec, pistoalele sunt înlocuite cu arcuri cu săgeți, cuțite si diferite arme, din cauza lipsei de muniție.

Personajele mele preferate, de care oarecum m am atașat de-al lungul serialului, sunt Daryl, Maggie, Glenn, Michonne, Rick, Carol, Rosita și Gabriel. Chiar dacă la început nu credeam că voi ajunge să îmi placă de unii dintre ei, m-am înșelat.

Serialul, din păcate, se va încheia cu al 11-lea sezon în noiembrie, 2022.

DARIA DUNEȘ

DARIA DUNEȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: