Peter David vicepreședinte!

Numele meu este David Peter, sunt elev în clasa a XI-a C la profilul Matematică-Informatică Intensiv Informatică și candidez pentru funcția de vicepreședinte din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Decizia de a participa în Consiliul Elevilor prin această funcție a venit din dorința de a materializa viziunea mea prin diverse proiecte, dar și pentru a frucitifica proiectele deja prezente create de Biroul Executiv anterior.

DAVID PETER

De la începutul clasei a IX-a am luat parte în Clubul de Dezbateri, alături de care am participat la multiple competiții și la care am câștigat diverse premii și unde am reușit să îmi dezvolt gândirea logică și analitică și public speaking-ul, astfel că mereu am reușit să trec peste obstacole cu ușurință. De asemenea, timp de doi ani am fost parte din Consiliu din poziția de reprezentant al clasei și fotograf în Biroul de Presă.

În Consiliul Județean al Elevilor sunt fotograf din incipitul clasei a X-a, iar în vara 2022 am participat într-un proiect Erasmus+, în domeniul IT, proiect desfășurat în Izmir, Turcia, în care am reușit să dobândesc cunoștințe în domeniul web development-ului, materializându-se în formarea caracterului meu profesional.

Activitatea mea anterioară de la începutul liceului m-a ajutat să îmi dezvolt diverse abilități, cum ar fi capacitatea de a trece ușor peste orice obstacol, atitudine profesională, de lider, dar și de muncă în echipa eficientă.

Așa cum am menționat la început, scopul mandatului meu în acest an este de a-mi materializa viziunea prin diverse proiecte de interes general, cu și despre elevi, dar vreau și să fructific și să îmi aduc un aport la proiectele cu continuitate din trecut.

Sper că mă veți putea vota cu încredere pentru postul de vicepreședinte la care aspir!

PETER DAVID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: