DIANA & FABIAN: Inspirați de Metallica. Trupa Skroom la primul lor concert

Vremea capricioasă din această toamnă a dat peste cap multe planuri. Seria de evenimente din cadrul EduFest, organizată de EduBiz, s-a amânat cu o săptămână, datorită ploii, și urmează să se țină în acest weekend.

E vorba de mai multe evenimente în aer liber programate sa se desfășoare în Parcul 1 Decembrie.

Unul din cele mai așteptate momente din script-ul evenimentului va fi primul concert al trupei Skroom, o formație rock alcătuită din elevi de liceu.

În exclusivitate pentru prietenii LOGO paper, membrii trupei Skroom au fost de acord să ne dea un interviu.

SKROOM

Cine sunt Skroom?

Este vorba de cinci membri care provin de la trei licee orădene: Ioana Alessia Ardelean –  chitaristă, de la Liceul Friedrich Schiller, clasa a X-a, Gabriel Flaviu Lațcău –  vocalistul trupei, din cadrul Colegiului Economic Partenie Cosma, clasa a X-a, Ștefan Adrian Basceanu – chitarist, Colegiul Național Iosif Vulcan, clasa a XI-a,  Paul Martin – basist, CN Iosif Vulcan, clasa a XI-a, Mihnea Turcuț – tobe,  CN Iosif Vulcan, clasa a XI-a.

Membrii se cunosc din clasa a IX-, i-a adus împreună dragostea pentru muzică și și-au constituit formația în luna mai a acestui an. Repetițiile și le țin în cadrul Colegiului Iosif Vulcan și în garajul familiei unuia dintre ei, cu instrumentele și instalațiile de sonorizare proprii.

Se declară inspirați de muzica unor trupe de mare success. printre care Metallica și Megadeth.

Deocamdată lucrează la materialul primului album, dar concertul de sâmbătă va conține cover-uri după piese ale unor trupe consacrate: Metallica, Rage against the Machine, Vița de Vie.

Tot ca o exclusivitate pentru LOGO paper, trupa Skroom ne-a adus backstage și ne-a împărtășit câteva versuri ale unei piese la care lucrează: Bring your shadow / Get your grace.

Așadar, sâmbătă de la ora 19, veniți în Parcul 1 Decembrie, să ne susținem colegii de generație,  muzicienii de la Skroom.

Accesul la concert este gratuit.

DIANA SZMOLEN, FABIAN JAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: