ANTONIA: Ploaie de premii la Olimpiada județeană de dezbateri

Luni, în data de 30 mai 2022, a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică Tinerii Dezbat, la Colegiul Național Emanuil Gojdu.

Școala noastră a participat la ambele secțiuni ale olimpiadei. Toată lumea s-a reîntors ,,acasă” cu un premiu sau chiar două. Doi elevi au reușit să se califice la etapa națională a olimpiadei, care va avea loc la Piatra Neamț, în perioada 11-17 iulie 2022.

Foto: Antonia Bodiu

La secțiunea de începători, echipa școlii noastre a fost formată din elevii: Ruben Boț – IX A, Claudia Nagy – IX C și Andreea Șipoș – IX D, coordonați de doamna profesoară Andridan Edina. Aceștia au obținut mențiune la nivel de echipă, iar elevul Boț Ruben a obținut mențiune și la nivel individual, ulterior fiind cooptat la olimpiada națională.

La secțiunea de avansați, echipa școlii noastre a fost formată din elevii: Alecu Ștefania – X A, Peter David – X C și Pîrvulescu Șerban X C, coordonați de doamna profesoară Albuț Lilla. Aceștia au obținut premiul al II-lea la nivel de echipă, iar la nivel individual, Alecu Ștefania a obținut premiul I, iar Pîrvulescu Șerban a obținut premiul al III-lea, ceea ce îi face să reprezinte județul Bihor la faza națională a olimpiadei, alături de elevul Lazăr Alexandru, de la Liceul Teoretic Aurel Lazăr. De asemenea, Peter David a obținut o mențiune.

Acestea sunt rezultatele obținute în urma unei munci continue, timp de un an, în cadrul clubului de dezbateri al școlii noastre, unde 20 de elevi de liceu se întâlneau săptămânal, miercuri, după ore, ca să se perfecționeze în arta dezbaterilor.

Îi felicităm pe toți elevii colegiului nostru pentru rezultatele obținute și le dorim mult succes pe tot parcursul drumului frumos numit Dezbateri care îi așteaptă! Să nu uităm nici de profesorii care îi pregătesc pentru acest drum, pe care îi felicităm de asemenea pentru profesionalismul lor!

ANTONIA BODIU

ANTONIA BODIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: