Mașinile Tesla ar putea să ruleze jocuri de pe Steam

Elon Musk a declarat pe Twitter că Tesla încearcă să integreze biblioteca de jocuri video a Steam în vehiculele sale și să ofere un pachet de jocuri video plătit.

Mașinile Tesla nu se diferențiază de alte modele electrice din piață doar prin capabilități tehnice referitoare la capabilitatea mașinii să te ducă din punctul A în punctul B în siguranță sau confort. Acestea mereu s-au mândrit cu o varietate de șmecherii și de funcții extra. De la posibilități extinse de personalizare la sisteme de infotainment care permit și sesiuni de gaming, Elon Musk nu se sfiește să-și binecuvânteze EV-urile cu tot felul de extravaganțe. Și pentru că gaming-ul este cea mai răspândită formă de entertainment, Tesla-urile pot deja să ruleze o serie de jocuri grație procesoarelor Zen+ și a soluțiilor grafice Navi 23.Se pare însă că Elon Musk nu dorește să se oprească doar la câteva jocuri mai mici, ci vrea ca acestea să devină adevărate PC-uri de gaming, cu posibilitatea de a rula Steam și jocurile de pe celebrul magazin digital.

Toate ca toate, dar cum rămâne cu partea cea mai importantă, adică șofatul în siguranță? Adăugarea de jocuri pe computerele de bord ale mașinilor s-a dovedit a fi o mișcare controversată în multe regiuni, deci rămâne de văzut cum va reuși compania să fenteze reglementările cu specific. Să fie oare momentul în care AI-ul de care se temea Elon Musk va prelua controlul prin Full Self-Driving Mode în vreme ce tu te scarpini la nas și apeși cu degetul pe ecranul de bord ca să culegi legume în Stardew Valley?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: