MĂDĂLINA & GEORGE: Să pot spune: „Am făcut-o și pe asta”

Balul bobocilor se apropie cu pași repezi, iar concurenții de asemenea – se pregătesc intens, pentru a impresiona prin momentul lor. Am avut ocazia să luăm legătura cu Maya Bercea din clasa X B, care ne-a spus câte ceva legat de seara care urmează să se desfășoare.

Cine este partenerul tău?

MAYA: Partenerul meu este George Bara din clasa a X-a A.

Cine sunt mentorii  voștri?

MAYA: Mentorii care ne îndrumă în această nouă experiență pe care o trăim sunt Diana Neag și Florina Filip, fără de care nu am fi putut ajunge până aici.

GEORGE BARA și MAYA BERCEA

Ne poți dezvălui câte ceva din momentul vostru?

MAYA: Din păcate, nu pot să dezvălui nimic din momentul pregătit, dar vă asigur că va fi unul de neuitat, care să aducă bucuriile pe chipurile oamenilor și să ne ajute să câștigăm.

Ce părere ai despre tema aleasă?

MAYA: Tema balului – „Contrariile se atrag” – este una bine aleasă, deosebita și diferită de celelalte teme. Îmi place foarte mult tema balului de anul acesta și de asemenea sper că și vouă.

De ce te-ai înscris în această competiție?

MAYA: Motivul pentru care am acceptat această provocare de-a face parte din Balul bobocilor este pentru a cunoaște oameni noi, să experimentez lucruri noi și să pot spune mereu „Am făcut-o și  pe asta”.

Vă așteptăm în număr cât mai mare în data de 9 iunie de la ora 19:00, la Solay, pentru a ne susține și a vă bucura de show.

Îi mulțumim Mayei că a acceptat să vorbească cu noi și suntem nerăbdători să vedem ce ne-a pregătit împreună cu partenerul ei. Mult succes!

MĂDĂLINA BĂTRÂNA, GEORGE MEZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: