MĂDĂLINA & DENISA: Pe 9 iunie la Solay

După cum bine știți, pregătirile pentru Balul Bobocilor sunt în toi. Zilele acestea am avut ocazia să vorbim cu una dintre concurente, Alisia Ungur.

Aceasta ne-a povestit câte ceva din mai multe subiecte legate de bal – nu a vrut să ne dezvăluie multe detalii despre momentul ei și al partenerului ei, Victor, deoarece a spus că ne așteaptă în data de 9 iunie, la Solay, s-o susținem.

Cine este partenerul tău?

ALISIA: Partenerul meu este Victor Lupșe. Mă simt foarte norocoasă, deoarece Victor este foarte implicat, curajos, perseverent și deschis la orice provocare care ne apare în cale. În plus, e foarte receptiv și e talentat la dans.

Alisia și Victor. Sursă foto: arhiva personală Alisia Ungur

Care sunt echipele?

ALISIA: Perechile de a X-a sunt: Victor Lupșe cu Alisia Ungur, George Bara cu Maya Bercea, David Gherman cu Antonia Ciura, Raul Balaj cu Oana Vesea, Cătălin Dobindă cu Ariana Sabău, iar perechile de a IX-a sunt Caius Butiri cu Alexia Vaida, Alex Săraca cu Eliza Selyem, David Toth cu Alexia Ivan și Liviu Stiop cu Larisa Popa.

În total, sunt nouă echipe.

Ce părere ai despre faptul că anul acesta va participa și clasa a X-a?

ALISIA: Mi se pare o idee foarte bună ca în această ediție să participăm și noi, cei din clasa a X-a, deoarece noi nu am putut avea bal și consider că e o experiență de neuitat, care va rămâne veșnic în mintea noastră.

Unde se desfășoară repetițiile și cum decurg?

ALISIA: Fiecare echipă este repartizată într-o clasă, iar în cazul nostru repetițiile se desfășoară în clasa X B. Repetițiile decurg bine și încet-încet ne apropiem de finalizarea momentului.

Cine sunt mentorii voștri?                                                                 

ALISIA: Mentorii noștri sunt Alesia Gavriș din 11 B și Eric Silaghi din 11D. Alesia e o bună dansatoare și o persoană plină de energie, iar Eric e un tip foarte implicat și deschis. Știm că ei fac tot ceea ce e necesar pentru a avea un moment cât mai special și unic.

Ce te-a determinat să intri în această competiție?

ALISIA: Faptul că sunt o persoană muncitoare, ambițioasă și competitivă. Pasiunea mea este muzica și consider că se completează foarte bine cu balul.

Am intrat în bal deoarece mi s-a părut o experiență de neuitat și un bun mod de a lega prietenii.

Mulțumim Alisiei că a vrut să ne dezvăluie puțin din esența balului și vă așteptăm pe toți s-o susținem.

MĂDĂLINA BĂTRÂNA, DENISA MARCHIȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: