ANTONIO: Continuare a unei vieți distruse

El Camino este un thriller polițist american din 2019, care are ca scop principal continuarea propriu-zisă a serialului Breaking Bad și viața de apoi a  personajului Jesse Pinkman, interpretat de actorul Aaron Paul. Astfel, se derulează povestea lui Jesse Pinkman, care a colaborat cu fostul profesor Walter White (Bryan Cranston)  de-a lungul serialului pentru a deveni pionii unui imperiu al metanfetaminei de cristal din Albuquerque, ajungând la un moment dat sa fie cei mai buni in această ramură a industriei. 

El Camino surprinde viața de apoi a fugarului Jesse Pinkman, care reușește să scape in ultimul episod din Breaking Bad, cu ajutorul lui Walter White din mâinile lui Todd și al grupării sale, care l-au ținut captiv zile întregi. Astfel se derulează un lanț al întâmplărilor, prin care Jesse reușește să scape de la locul întâmplării, dar toată poliția fiind pe urme. Acesta este ajutat de vechii lui prieteni, Badger și Skinny Pete, pentru a se refugia în casa lor, până se hotărăște ce va face cu viața lui. 

Pe parcursul filmului întâlnim importanța omului și căutarea sensului pe care el îl are în viață, fiind surprinse mai multe scene din viața anterioară a personajului, care l-au făcut să zâmbească și să vadă prin ochii lui cât de frumoasă este viața, dar mai apoi, retrăind acele momente, un sentiment de dor și agonie l-a cuprins. 

Finalul, care este caracterizat de o încărcătura emoțională puternică, continuă să-i sensibilizeze pe fanii Breaking Bad și deopotrivă pe restul spectatorilor. 

El Camino este despre căutarea si găsirea unui sens, acceptarea propriei persoane si împăcarea cu trecutul. Vince Gilligan încheie atât povestea personajului Jesse Pinkman, cât  și a unui fenomen care s-a întins pe o perioadă mai lungă de zece ani. 

Pentru fanii Breaking Bad, El Camino rămâne un film obligatoriu de văzut.  

ANTONIO SIMON

ANTONIO SIMON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: