Mario Fresh la Balul Bobocilor!

Unul dintre cei mai mari artiști din industria muzicală românească la Balul Bobocilor ghibiști 2020-2022. 

După doi ani de pandemie și restricții, organizarea unui eveniment precum Balul Bobocilor este o adevărată onoare pentru Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Standardele balului ghibist din acest an sunt mult ridicate, colaborând pe toate laturile cu cei mai de seamă furnizori ai orașului și nu numai. Alături de voi, anul acesta sperăm să avem cel mai grandios bal din Bihor și din istoria Ghibu. 

Afișu evenimentului

Pe lângă mult așteptatele momente artistice și probe-surpriză a celor nouă perechi de participanți din două generații diferite, afterparty-ul este de asemenea un punct forte al evenimentului nostru. 

Pe lângă cel mai renumit DJ din Bihor, DJ CERVINSCHI, va fi alături de elevii ghibiști și Mario Fresh, unul dintre cei mari artiști ai industriei muzicale românești, fiind parte din Golden Boy Society. 

Evenimentul va avea loc pe 9 iunie la Solay Private Events Resort, începând cu ora 19:00.

Biletele pot fi achiziționate de la președintele Consiliului Elevilor, Emanuel Negru (XI C), și rezervate prin formularul de la adresa https://forms.gle/EPxvCzVErSzVUxH49 

EMANUEL NEGRU

EMANUEL NEGRU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: