DENISA: Călătorie prin mister

Se spune că adolescența este cea mai frumoasă perioadă din viața unui individ. Trăind această experiență, pot să confirm.

O experiență încântătoare, plină de surprize, plină de urcușuri și coborâșuri, de emoții, senzații nemaiîntâlnite, un adevărat amalgam de sentimente.

Cei patru ani de liceu i-am simțit ca pe o călătorie. Călătorie al cărei scop a fost să mă descopăr pe mine, să descopăr oameni noi, experiențe și trăiri pe măsură.

Lucru pe care pot să spun că l-am și reușit. Am întâlnit oameni frumoși, cu care am reușit să creez conexiuni, să experimentez momente și să îmi fac amintiri de neuitat.

LOGO Paper mi-a oferit ocazia să îmi împărtășesc gândurile, să îmi exprim părerea și punctul de vedere asupra unor teme în tendință și nu numai, și totodată să expun în fața voastră aspecte pe care eu le consider importante și interesante. Am văzut această șansă ca pe o oportunitate de a mă face auzită și am învățat că părerea mea contează și merită să fie exprimată, chiar dacă nu e în asentimentul oricui.

Am învățat că ceea ce contează cu adevărat pentru a putea să ne descoperim este să fim noi înșine, să fim naturali și să nu ne ascundem după o mască de care la un moment dat oricum va trebui să scăpăm. Să fim sinceri față de noi și să nu ne lăsăm influențați de nimeni, să nu facem lucruri doar pentru că așa vrea x și y, pentru că, la final, tot ce ne rămâne suntem doar noi.

De altfel, o altă lecție pe care am învățat-o este să mă bucur de moment, să las toate gândurile negative, fricile și îndoielile deoparte și să mă las purtată de clipele frumoase pe care mi le oferă viața, pentru că merit.

Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor profesorilor care timp de patru ani mi-au fost îndrumători și care au reușit să mă facă să îmi ating la maxim potențialul, să evoluez, să îmi demonstrez că pot și să îmi setez noi țeluri în viață.

DENISA SOTIUȚ

DENISA SOTIUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: