ALEXIA: O fată și o carte

A discovery of witches este un serial de fantezie bazat pe trilogia All Souls scrisă de Deborah Harkness. Această poveste mitică a fost adaptată în 2018.

În acest serial care cuprinde trei sezoane, ne sunt prezentate personajele principale, acestea fiind Diana Bishop și Matthew Cleirmont.

În timpul unei vizite al biblioteci din Oxford, Diana găsește o carte numită ‘Alchimie 782’ pe care o deschide. Ea află mai apoi despre puterea și raritatea acestei cărți misterioase care nu a mai fost văzută timp de decenii. Zvonul despre reapariție acesteia îi îndeamnă pe alți oameni să pornească în căutarea Dianei pentru a pune stăpânire pe volumul care deține informații neprețuite.

Împreuna cu Matthew, singurul om în care poate avea încredere, Diana hotărăște că cea mai bună alegere în această situație este să găsească din nou cartea, care era responsabilă penru această situație, și să o protejeze. Dar, întrebarea cea mai importantă a acestei descoperiri de mult așteptată era: “De ce Diana?” .

În primul sezon, Diana începe să devină cât mai conștientă asupra unei părți din viața ei pe care a încercat ani la rând să o uite.

ALEXIA POP

ALEXIA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: