MARIA: Aplicație-bombă

,ESX”, cea mai mare rețea de săli de fitness și centre sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice, joacă un rol tot mai important în accelerarea și creșterea industriei sportive din România, întrucât îi poate ajuta  pe români să fie mai flexibili în ceea ce privește accesul la sălile sportive, dar și să își diversifice activitățile, în vogă fiind acum yoga, cycling, kangoo jumps, box, tenis, cățărat etc.

Reușind ca, prin abonamentul ESX sa aibă acces la peste 350 de centre sportive și săli de fitness în 50 de orașe ale țării, să le ofere oamenilor simplitate și rapiditate în folosire, mai mult timp pentru a face sport, posibilitatea de a încerca mai multe activități, de a beneficia de programe de antrenament, motivaționale și de nutriție oferite de specialiști. Iar cu infuzia tehnologică pe care o va implementa de anul acesta vor putea oferi mult mai multe beneficii personalizate fiecăruia în parte.

Având în vedere că pandemia a adus sănătatea noastră în centrul atenției, există un sentiment din ce în ce mai mare de optimism că 2022 reprezintă o oportunitate pentru cluburi de a face pași înainte. Oamenii încep să realizeze că este propria lor responsabilitate să rămână sănătoși la minte și trup, iar cele mai recente date arată că cererea românilor pentru abonamente la sală este în creștere de la an la an ,pentru a promova un stil de viață activ și sănătos.

Sportul și tehnologia le permite românilor să nu mai desfășoare aceeași activitate sportivă, în aceeași locație așa cum se întampla în anii trecuți. Viața noastră se schimbă constant, azi in Oradea și peste câteva săptămâni în Cluj sau in alte orașe ,am devenit tot mai deschiși la schimbări, la a încerca lucruri noi și la a prioritiza sănătatea noastră. Iar cu abonamentul ESX românii pot să diversifice și să experimenteze mereu ceva nou, în funcție de condiția fizică, de orașul în care se află, de starea de spirit sau pur și simplu de curiozități. Acesta este și motivul pentru care ei aleg mai multe centre sportive în aceeași lună, în funcție de proximitate, tipurile de activități sportive, aparate și facilități.

Pentru ESX, prioritatea anul acesta este să acopere toată țara prin colaborarea cu peste 600 de cluburi sportive, pentru a putea aduce tot mai mulți români mai aproape de sălile de fitness și de sport.

Au multe planuri și tehnologii de implementat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor platformei. Vor să facă prima sală virtuală din România în metaverse, lucrează la lansarea unui upgrade mai mare al aplicației și website-ului, regândind tot sistemul, ceea ce le va permite să aibă parteneriate cu mai multe centre sportive mari din țară, vor avea pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi.

Pe lângă intrarea la săli, clienții ESX beneficiază de zeci de antrenamente pentru acasă și de diverse programe educaționale de fitness și nutriție.

Poți merge azi la Fitness ,mâine la Yoga…tu alegi unde vrei!

ANCA MARIA

ANCA MARIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: