Bihorul sare în ajutor!

Solidaritatea și empatia sunt cuvintele care au luat cu asalt întreaga lume, iar protestele împotriva unui război ce lasă în urmă familii și prieteni sunt la ordinea zilei. Oamenii din fiecare colț al globului s-au unit pentru a ajuta comunitatea Ucrainei în aceste momente tensionate și cuprinse de incertitudine. Pe platformele de socializare se regăsesc știri mai mult sau mai puțin veridice, dar care inevitabil alimentează teama tuturor.

Asociațiile bihorene își arată solidaritatea

În acest sens, din dorința colectivă a tineretului bihorean, Consiliul Județean al Elevilor Bihor împreună cu Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea au inițiat o campanie de o mare amplitudine, numită în continuare ,,Grup Operativ”, reunind în prezent peste 500 de voluntari gata să ajute atât cu resursă umană, cât și materială. Demersului s-au alăturat numeroase asociații, printre care LEO Black Eagle Oradea, Interact Oradea, Kiwanis Key Club OG Oradea, USR Oradea, respectiv structurile de reprezentare ale elevilor de la nivel școlar cât și structurile studențești de reprezentare.
Printr-o mobilizare și organizare eficientă, echipa noastră se angajează în strângerea următoarelor: mâncare neperisabilă, materiale igienico-sanitare, haine și jucării, aeroterme, saci de dormit, pături, apă potabilă, ceaiuri și alte produse adiționale.

Alătură-ne și tu! Ajută refugiații ucrainieni!

Consiliul Județean al Elevilor Bihor și Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea apelează la bunătatea și spiritul vostru umanitar pentru refugiații ce urmează să ajungă în Oradea! Dacă ești dispus să contribui prin asistență fie financiară, materială sau umană, noi te așteptăm pe Strada Pescărușului nr. 22, Oradea, sediu coordonat de Filip Barabaș – 0733 704 740, fie prin dispunerea de a oferi CAZARE, pentru care poți contacta: 0749 384 836 – Alina Miclea ori 0730 451 752 – Crișan Marius.

Împreună reușim! Haideți să continuăm campania prin implicare, solidaritate și promptitudine față de activitatea desfășurată de tinerii bihoreni și situația de criză în care se află vecinii noștri ucraineni!

Comunicat transmis de organizatorii Consiliul Județean al Elevilor Bihor

și Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea

Sursă imagine: fototeca Organizației Salvați Copiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: