„El amor es la cura. El amor es el poder. El amor es la magia de cambios. El amor es la belleza del espejo divino…” – Rumi

În traducere, „Iubirea este leac, putere și magie”.

Dacă ne întrebăm ce este iubirea, găsim multe răspunsuri sau poate uneori nu găsim niciun răspuns.

Se spune că există o forță extrem de puternică, pentru care până în prezent știința nu a găsit o explicație.Se știe că această forță include și guvernează totul, aceasta are loc în univers nefiind identificată exact de noi. Această forță universală este IUBIREA pe care noi o căutăm, ne-o dorim să o definim cât mai exact și să o simțim.

Iubirea e putere, aceasta are puterea de a înmulți tot ceea ce este mai bun în noi, oferindu-ne nouă umanității șansa de a nu pieri singuri în propriul nostru egoism.Noi sumtem creați din iubire, trăim pentru iubire și iubirea iar mai apoi murim pentru ea.Iubirea este Dumnezeu și El este iubire.Aceasta este forța  care oferă vieții sens.

Iubirea este cea care ne vindecă de ură, egoism, tristețe și de multe alte lucruri și sentimente negative.Ea este leacul pentru durerile sufletului nostru.Aceasta fiind lumina care îi luminează și ți vindecă pe cei care o primesc în sufletul lor iar mai apoi oferă și ei.Iubirea trebuie să o primim în sufletul nostru dar să nu uităm și să dăruim iubirea.

Iubirea nu o putem controla după propria noastră dorință,ea vine la noi la momentul potrivit .Trebuie să avem grijă de ea când vine fiind cea mai puternică formă de energie.

Iubirea este răspunsul la descoperirea sensului vieții noastre și la supraviețuirea ființei noastre deoarece omul nu poate trăi fără iubire.Ea este magia din viața noastră, când omul învață cum să o primească și să o ofere atunci poate afirma faptul că iubirea învinge tot . Despre iubire s-au scris multe și se vor mai scrie zeci și sute de rânduri neștiute.Doar un lucru am să vă mai spun iubiți mereu, iubiți acum.

LAVINIA SABO

LAVINIA SABO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: