SONIA & RAREȘ: Antiviolență în școli!

Ziua Internatională antiviolență în şcoli a fost declarată ziua de 30 ianuarie. Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea organizează o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internațională antiviolență în şcoli, în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie.

Unul dintre evenimentele organizate reprezintă o expoziție de artă cu lucrări pe tema non-violentei, după următoarele detalii:

– perioada de desfăşurare: 31 ianuarie – 7 februarie
– participanţi eligibili: toți elevii şcolii (elevii din clasele pregătitoare – XII)

Elevii vor realiza lucrări cu tema Antiviolență, sub coordonarea profesorilor de educație plastică sau învățătorilor. Lucrarile pot conţine şi mesaje cu tema antiviolenței. Expoziția va fi prezentată şi în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Internaționale Antiviolența în școală. Fiecare lucrare va fi afişată împreună cu numele şi clasa elevului care a realizat-o. Participanții vor primi o diplomă din partea Consiliului Şcolar al Elevilor.

Locatie expoziție: sala festivă şi rețelele social-media

Termen-limită: 3 februarie

Format: A3.

Orice tehnică

EMANUEL NEGRU

Președintele Consiliului Elevilor, Negru Emanuel ne-a declarat: ,,Ziua Internațională anti-violență in școli, reprezintă un eveniment important pentru fiecare elev al școlii noastre și este un subiect extrem de actual pentru fiecare copil. Există diferite tipuri de violenta cu care elevii se confrunta și nu știu cum să reacționeze. Așadar, este foarte important să reușim să combatem problema violentei prin implicarea noastră. Anul acesta, Consiliul Școlar al Elevilor CNOGO a pregătit pentru elevii școlii un eveniment structurat pe trei arii: o expoziție de arta cu lucrări plastice ale elevilor, care vor fi expuse in sala festivă a colegiului; o serie de evenimente interactive cu invitați speciale pentru elevii învățământului gimnazial și primar pe tema antiviolenței și un videoclip despre semnificația zilei pe care o sărbătorim. Toate acestea vor avea loc în săptămâna 31 ianuarie – 4 februarie și vor fi lansate aferent perioadei pe paginile oficiale ale consiliului.”

SONIA BAIDUC, RAREȘ KENDEREȘI

RAREȘ KENDEREȘI și SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: