ARIANA & ALEX: Concert în tramvaiul de epocă. Plus VIDEO


După cum unii dintre voi știți probabil, îndrăgitul cântăreț Aurelian Temișan s-a aflat în județul nostru în perioada 26-29 noiembrie, în cadrul unui turneu înainte de Crăciun.

Pe lângă programul său de concerte, acesta a înscris un eveniment mai deosebit, în sensul că a susținut un mini-recital în tramvaiul de epocă al OTL, compania locală de transport în comun, pe 1 decembrie, în intervalul orelor 17-18.

AURELIAN TEMIȘAN. Foto: Ariana Buboiu

Subsemnata, Ariana Buboiu, am avut privilegiul de a-l însoți pe artist în acest concert neconvențional. Organizatorii m-au inclus în script-ul concertului, cu coverul piesei All I want for Christman is you, din repertoriul lui Mariah Carey.

La ultima repetiție se pare că lucrurile n-au ieșit cum trebuie, așa că intervenția mea s-a anulat, dar, foarte generos, artisul a avut cuvinte de laudă și încurajare la adresa prestației mele muzicale.

Traseul muzical al lui Temișan a început în Piața Unirii, a continuat spre Bulevardul Dimitrie Cantemir și până în dreptul Aleii Salca, de unde vehiculul a făcut cale întoarsă, revenind în Piața Unirii.

În întregul periplu, artistul a fost însoțit de șapte copii și adolescenți artiști din municipiu. Precizăm că tramvaiul nu a oprit în nicio stație.

Mini-recitalul a însemnat două interpretări ale piesei Din copilărie, din repertoriul trupei Ecou.

ARIANA BUBOIU, ALEX HULEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: