Proiecte Erasmus+ la bilanț

Fiecare proiect Erasmus+ vine cu propriile sale provocări și satisfacții, atât din punct de vedere profesional cât și personal.

Prof. LUCIA CIGHIR

Dacă proiectul DECH – Dimensions of European Cultural Heritage, încheiat în august 2021, ne-a îmbunătățit cunoștințele despre patrimoniul cultural european prin schimburi de elevi, în cadrul unui parteneriat strategic, proiectul Our Digital Classroom, proiect de mobilitate și formare profesională a cadrelor didactice, a avut ca scop principal îmbunătățirea calității actului didactic prin utilizarea noilor tehnologii și digitalizare. Pe lângă abilitățile și cunoștințele dobândite la cursuri și apoi aplicate la clasă, participanții și-au perfecționat competențele lingvistice, culturale și de relaționare, fapt care aduce o benefică schimbare de atmosferă la nivel instituțional.

Vă invităm să descoperiți experiența personală a fiecărui participant în ARTICOLELE PUBLICATE ÎN LOGOPAPER (în lunile octombrie și noiembrie), dar și în volumul care conține descrierea detaliată a întregului proiect și care urmează să fie publicat la începutul anului viitor.

Prof. LUCIA CIGHIR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: