ALEX & DARIUS: Preludiu de iarnă cu Școala de Arte Francisc Hubic

Centrul de Cultură al Județului Bihor, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor, în parteneriat cu Teatrul Regina Maria din Oradea, Filarmonica de Stat din Oradea și Oradea Transport Local, a organizat duminică, 12 decembrie, de la ora 19:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, evenimentul de excepție Colind de Crăciun, având ca invitați speciali pe Marius Ciprian Pop, Luminița Anghel , Aurelian Temișan și baritonul Marius Bălan.

Sursă foto: arhiva personală Alex David

În cadrul evenimentului și-au dat concursul Grupul vocal Lioara – coordonator prof. Antonela Buțiu, Grupul Art Stars – coordonator prof. Lăcrimioara Deac, Clasa de coregrafie – coordonator prof. Edit Groza, Grup vocal canto popular Beiuș – coordonator prof. Anca Banda, Clasa de canto muzică ușoară – prof. Berki Gheorghe de la Secția Școlii de Arte Francisc Hubic din Oradea, Ansamblul folcloric Codrenii Bihorului din Roșia – coordonator Dana Gherlea și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana – dirijori Liviu Buțiu și Adrian Miescu.

Sursă foto: arhiva personală Alex David

Organizatorii au pregătit pentru participanții la eveniment, pe lângă alte surprize musicale, și o expoziție de artă plastică intitulată Momente de sărbătoare, în holul Filarmonicii de Stat din Oradea, profesori coordonatori Hollo Kinga și Sabău Florentina. Prezentarea evenimentului a fost asigurată de către Antonela Buțiu și Aurelian Temișan.

Sursă foto: arhiva personală Alex David

Personal, am participat alături de Ansamblul Lioara, iar doamna profesoră Antonela Ferche Buțiu a ales repertoriul, care a constat în patru colinde și doua cântece de joc.

Intrarea la spectacol s-a făcut pe baza unui bilet care a valorat 15 lei.

Subsemnatul, Alex David, alături de îndrăsitul artist Aurelian Temișan

În culise, am avut onoarea să discutăm cu domnul Aurelian Temișan, care revine în orașul nostru după un turneu în patru orașe din Bihor, putând să dialogăm cu dânsul și oferindu-ne sfaturi și recomandări privitoare la lumea spectacolului..

ALEX DAVID, DARIUS NICOLAE

DARIUS NICOLAE și ALEX DAVID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: