ARIS: O vară la Castellon

Vara trecută, acum doi ani, între 20 și 3 septembrie, împreună cu familia, ne-am hotărât să încercăm ceva nou față de Marea Neagră din România. Am vizitat acel loc de multe ori deja, așa că mă simțeam mai încântat să vizitez un loc nou.

La Marea Neagră s-au schimbat multe lucruri – de la vreme la preturi și starea plajelor, care mi se păreau neîngrijite, iar asta era un motiv în plus să experimentăm ceva deosebit.

Ne am decis sa mergem în Spania, la Castellon de la Plana, care este o provincie în estul Spaniei, în comunitatea autonomă Valencia. Castellon de la Plana se află la 244 km distanță față de Barcelona. După ce ne am întâlnit cu ceva rude de la Spania, am mers cu toții și ne am cazat într un apartament foarte spațios, unde puteam sta toți foarte confortabil. Costurile acestui apartament nu erau uimitor de mari, am platit in jur de 1.000 de euro, dar având în vedere faptul că puteam sta 12 oameni în același apartament și aveam o ședere atât de plăcută, a fost un preț chiar mic.

Dar cea mai importanta parte pentru mine era plaja, care arată foarte deosebit de ce am văzut în România. Împrejurimile erau foarte frumoase, iar condițiile au fost foarte bune.

În final, pot spune că această destinație, Castellon, este un loc minunat și aș reveni aici oricând cu mare plăcere.

ARIS ANDREI

ARIS ANDREI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: