CARLA & BIANCA: Cristina a câștigat bursa Fundației Comunitare

Colega noastră, Cristina Ivancov din clasa a XII-a B, și-a adjudecat recent un premiu deosebit, ea castigand suma de 900 de euro pusă la bătaie de Fundația Comunitară Oradea. Cristina are un profil foarte cunoscut nu doar in scoala noastră, ea ocupând funcția de avocat al elevilor in cadrul Consiliului Județean al Elevilor Bihor. 

“Am aflat despre aceasta bursa de pe contul Facebook al Fundației Comunitare Oradea, unde au lansat un anunț despre acordarea acestei burse. Pe lângă postare, am aflat și de la dna. prof. Sandor Lilla“, ne spune Cristina. 

CRISTINA IVANCOV

Proaspăta noastră premiata ne a vorbit despre condițiile care trebuiau îndeplinite. Este vorba o persoana provenind dintr-o familie in care venitul  pe membru sa fie 1500 de lei maxim, sa fie o persoana cu media generala peste 9,50 și cu o activitate semnificativă extrașcolara. 

Cristina nu știe exact câți competitori a avut, dar presupune ca numărul acestora a fost semnificativ. 

Acest eveniment s a organizat, după cum spuneam, de Fundația Comunitară Oradea, dar nu ar fi fost posibil fără contribuția unor oameni inimoși: “Cei care au asigurat aceasta finanțare sunt Gabriela si Adi Călugăr, in memoria bunicilor lor, înv. Cecilia Chiburță și prof Silviu Chiburță,” precizează Cristina.

VVreau sa mulțumesc celor doi sponsori pentru dăruirea acestor bani, dat fiind faptul ca foarte putini oameni susțin elevii, educația fiind uneori influențată de sprijinul economic pe care îl are elevul. Iar celor de la Fundația Comunitară le mulțumesc pentru toate proiectele in care m-au implicat.”

0In final i-am adresat o întrebare mai indiscreta Cristinei, ce destinație vrea sa dea acestor bani: “Legat de bani, mi-am propus achiziționarea unui laptop, echiparea întregului birou pentru scoala, iar restul de bani o saii pun deoparte, pentru situații neprevăzute, școlare și nu numai.” 

Dorim și noi sa-i transmitei Cristinei felicitări pentru reușită și pentru ca poarta renumele scolii noastre in comunitate. 

CARLA PITACI, BIANCA BARCAN

BIANCA BARCAN și CARLA PITACI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: