Ștefana ne salută de pe platoul de filmări! Plus VIDEO

Am avut marea onoare de a obține un interviu acordat de actrița Ștefana Ionescu-Darzeu, considerată una dintre cele mai bune actrițe din România. Aceasta joacă în cel mai urmărit serial al momentului, Adela, difuzat pe postul de televiziune Antena 1.

Mărturisesc că sunt mare fană a acestui serial și îi sunt recunoscătoare că a avut amabilitatea de a-mi răspunde la întrebări.

Cât timp îi ia să intre în pielea personajelor? „Învățatul scenariului e partea cea mai simplă, în funcție de cât de greu și de lung e, desigur, dar asta chiar se rezolvă repede. Lucrul la personaj durează mai mult și se face in timp, in urma discuțiilor cu regizorul și a repetițiilor.”

Din punctul de vedere al actriței, partea cea mai frumoasă a teatrului este că îți dă ocazia să te cunoști, să renunți la frici și limite, să experimentezi situații și sentimente pe care altfel, probabil, n-ai avea ocazia să le trăiești. Ar schimba în teatru doar nesiguranța si instabilitatea financiară, care vin odată cu meseria asta.

Întregul interviu îl vom posta curând!

Imagine realizată în timpul filmărilor. Sursă foto: arhiva personală Ștefana Ionescu-Darzeu

Rămâneți cu ochii pe LOGO Paper!

ALISIA UNGUR, ANTONIA HIRIȚ

ALISIA UNGUR și ANTONIA HIRIȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: