LAVINIA: Hrănește-ți sufletul cu oameni frumoși!

În general, suntem preocupați de felul în care arătăm, ne gândim cu ce ne vom hrăni azi stomacul pentru a avea un corp frumos și sănătos. Ne străduim să îi oferim ce este mai bun – mâncare gătită, fără zahăr, vegan, bio, ne gândim să îi oferim vitamine etc. Tot ce este mai bun pentru corpul nostru.

Dar noi suntem mai mult decât un corp.

Sufletul nostru – să nu uităm de el. Ce hrană îi dăm? Ne gândim să îl hrănim sănătos? Cu ce îl bucurăm? Cu ce îl menținem ?

Într-adevăr, sufletul nu are nevoie de hrană alimentară ca și corpul – nu la asta mă refer, el are nevoie de hrană spirituală zilnică.

Hrana lui spirituală este frumosul, iubirea, facerea de bine, blândețea, natura, admirația, pacea și liniștea sufletească, rugăciunea, meditația și gândurile pozitive, vorbele frumoase.

Noi suntem ceea ce gândim și ceea ce facem. Nu suntem doar un corp fizic, nu doar el trebuie hrănit. Mintea, psihicul nostru sunt elemente ale sufletului și împreună cu fizicul formează un tot unitar – noi, oamenii, care nu putem funcționa într-un mod normal fără aceste lucruri.

Corpul și sufletul nostru trebuie să fie în echilibru, pentru ca noi să atingem acea stare de bine. Iar sufletul face parte din mintea noastră și din viața noastră.

Sufletul trebuie hrănit cu bunătate, recunoștință, lucruri și oameni frumoși, lectură, rugăciune, sport, natură, cu orice ne aduce fericire. Lucrurile spirituale ar trebui să fie mai importante decât cele fizice.

Așa cum ne aducem aminte să ne hrănim corpul cu mâncare, așa să ne aducem aminte și să facem lucruri frumoase.

Dacă mâncăm în fiecare zi, de ce nu facem lucruri frumoase în fiecare zi?

LAVINIA SABO

LAVINIA SABO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: