Reușim împreună!

Numele meu este Diana Marinău, sunt elevă în clasa a XI-a C la profilul Matematică-Informatică intensiv informatică și candidez pentru funcția de secretar din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor al colegiului nostru.

Majoritatea dintre voi cred ca știu ce presupune această funcție, dar pentru cei ce nu știu voi face un scurt rezumat. A fi secretar în Consiliul Elevilor înseamnă să fii membru al Biroului Executiv, unitate care se ocupă cu îndeplinirea și respectarea diferitelor sarcini din cadrul consiliului. Pe plan particular, această funcție înseamnă să întocmești procesele verbale, să convoci membrii la ședințe și să îndeplinești sarcinile primite de la președinte sau vicepreședinți, sarcini precum organizarea sau coordonarea diferitelor evenimente.

Pe parcursul anilor de liceu am făcut parte din diferite voluntariate precum Kiwanis Key Club OG sau campania națională “O facem”, voluntariate care au în prim plan ajutarea celor defavorizați. În urma acestor voluntariate, am reușit să îmi dezvolt abilitățile de organizare și planificare care din punctul meu de vedere sunt esențiale pentru această funcție.

Printre atuurile mele se mai numără și spiritul de muncă în echipă, determinarea, adaptabilitatea și nu în ultimul rând competențele de comunicare.

Printre prioritățile mandatului meu se află apărarea intereselor și informarea elevilor. Totodată vreau să organizez diverse proiecte sau evenimente care să acopere toate domeniile, astfel încât fiecare elev să se poată implica în activități care îi reprezintă.

Sper că am reușit să vă câștig încrederea și să obțin votul vostru!

DIANA MARINĂU

DIANA MARINĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: