PAULA & DENISA: Zece ani intenși. 10x LOGO Paper

Cu ocazia împlinirii celor zece ani intenși de LOGO Paper, în data de 26 septembrie, vrem să împărtășim cu voi experiența noastră și plăcerea de a contribui la dezvoltarea acestui site.

Ne aducem aminte cu bucurie și emoție de primul nostru material împreună, din clasa a IX-a, pe care l-am scris cu mare drag sub îndrumarea domnului profesor, care este și creatorul acestei platforme digitale și un om deosebit, plin de căldură, care ne-a fost alături în toți acești ani și ne-a ajutat să fim creatoarele unor articole de senzație.

LOGO Paper a contribuit la dezvoltarea abilităților noastre de a gândi și a scrie un articol, care va fi primit de un public pe măsură. Totodată, a contribuit și la explorarea creativității noastre, având liber la gânduri, cât și la exprimare, pe parcursul acestor trei ani.

Ne bucurăm tare mult că am avut ocazia de a ne implica în această platformă și sperăm ca și peste ani, când vom da un search pe acest site, să găsim aceeași pasiune și implicare a elevilor pentru a scrie.

PAULA NEGRU, DENISA SOTIUȚ

PAULA NEGRU și DENISA SOTIUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: