IONUȚ & ANTONIO: FIFA 22 se lansează azi în toată lumea

Vrei să trăiești visele de microbist digital? E timpul să-ți construiești echipa de vis și să trăiești jocul alături de FIFA 22.

FIFA 22 va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One. 

Putem afla de la cei de la Electronic Arts că EA SPORTS FIFA 22 se remarcă prin implementarea tehnologiei next-gen HyperMotion, care aduce la viață cea mai realistă și interesantă  experiență de joc în fiecare meci pentru platformele next-gen și serviciul Stadia. 

Sursă imagine: easports.com

Noul joc dispune de funcții inovatoare pentru întreaga experiență virtuală, iar printre cele mai populare moduri de joc se numără Career, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs și FIFA Ultimate Team™, toate acestea atrăgând atenția fanilor FIFA. 

Kylian Mbappé, atacantul celor de la Paris Saint-Germain și starul Franței este ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit posibilitate doi ani la rând, alături de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. 

Cei care își vor cumpăra FIFA 22 vor beneficia de posibilitatea de a concura în competiții emblematice și speciale precum: UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana. 

Prețul diferă în funcție de platforma de gaming pe care o folosesti – la PC fiind în jur de 250 de lei, pentru PS4, PS5 și Xbox One 300 de lei, iar pe Nintendo Switch 170 de lei. Acesta se poate achiziționa din mai multe magazine sau site uri, cum ar fi: Emag, Altex, Eneba și altele. 

Noi considerăm că FIFA 22 va fi unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2021, fiind în top 3 și cu siguranță îl vom achiziționa pentru a ne juca cu prieteni și de distracție. 

Trăiește visul de microbist cu FIFA 22!

ANTONIO SIMON, IONUȚ DUȘE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: