ELENA: Unboxing 1/6. Plus VIDEO

Când te gândești la cele mai mari soliste muzicale ale Coreei de Sud, ce nume îți vin în minte? Poate te gândești la Hyuna, poate primul nume este al lui Ailee, sau poate al lui Chungha ori IU sau poate chiar Lee Hyori, iar exemplele nu se termină aici. Dar cert este că numele Sunmi mai mult ca sigur nu a trecut neobservat.

O artistă K-pop cu o carieră răsunătoare, după hit-uri precum 24 Hours, Gashina și Heroine, cântăreața Sunmi, în vârstă de 29 de ani, fostă membră a trupei Wonder Girls, nu încetează sa ne surprindă cu vocea ei perfectă, miscări de dans fenomenale și capacitatea de a-și scrie singură cântecele.

Drept dovadă la cele scrise mai sus, vom vorbi despre cel mai recent mini album al acesteia. Apărut pe data de 6 august, 1/6 este al treilea mini album lansat până acum de câtre Sunmi care conține șase piese, toate acestea fiind scrise în totalitate de câtre ea.

Numele albumului se referă la gravitația de pe Lună, fiind introdus cu întrebarea „Pe lună unde gravitația este  1/6, greutatea anxietății va fi și ea 1/6?”. Așadar citind versurile acestor șase piese, ne putem da seama ca în mare parte sunt despre emoții intense precum greutatea vieții, tristețe, fericire, furie și confuzie.

În format digital, albumul conține următoarele piese dintre care prima setează atmosfera și este cea care are parte de videoclip muzical:

1. “You Can’t Sit With Us”

2.  “Sunny”

3.  “1/6 (6분의1)”

4.  “Call”

5. “Narcissism”

6. “Borderline”

Iar în format fizic, am pregătit un unboxing pentru a vă arata ce conține albumul și de ce se merită să îl achiziționați.

Acesta poate fi comandat de la noi din țară de pe Kpop.ro  la prețul de 115 lei și ajunge în aproximativ 2-4 săptămâni accesând link-ul afisat: https://www.kpop.ro/product/sunmi-1-6/

Foarte rar dau peste un album de la care să îmi placă toate melodiile, așa că până la viitorul material vă sfătuiesc să ascultați toate cântecele din această minunată șesime de album.

ELENA IGAȘ

ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: