BRIANNA & FABIAN: Ficțiune sau realitate?

Ed și Lorraine Warren, un cuplu de investigatori de fenomene paranormale, foarte bine cunoscuți dupa seria Conjuring și filmele a cărei antagonistă este înfricoșătoarea păpușa Annabelle, sunt primii care au folosit echipamente speciale pentru fenomene paranormale.

PMYCXH Prod DB © Warner Bros. – Evergreen Media Group – New Line Cinema – The Safran Company / DR CONJURING: LES DOSSIERS WARREN (THE CONJURING) de James Wan 2013 USA avec les vrais Lorraine Warren et Ed Warren photo d’archive

Cei doi sunt cunoscuți si pentru darul lui Lorraine de clarvăzătoare. Așa cum apare in filmele Conjuring, la realizarea cărora Lorraine a avut un rol important, aceasta poate vedea lucruri pe care oamenii normali nu ar putea.

Datorită lui Ed si Lorraine Warren, in 1981 apare cazul lui Arne Cheyenne Johnson, cunoscut si sub numele de Devil Made Me Do It, fiind primul dosar cunoscut în instanță în Statele Unite în care apărarea a încercat să dovedească nevinovăția pe baza pretenției inculpatului de posesie demonică și negare a răspunderii pentru infracțiune. Această intamplare a fost ecranizată in filmul din seria Conjuring din 2021, The devil made me do it.

siguranța nu putem uita de probabil una dintre cele mai cunoscute descoperiri ale sotiilor Warren, papușa Annabelle , care are propria serie de filme cu acelasi nume.

Mulți oameni nu cred in descoperirile si evenimentele la care aceștia au luat parte, crezand ca sunt pură coincidența și ca fiecare intamplare are o explicație.

BRIANNA IAKAB, FABIAN IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: