DENISA: Nu totul e real

The Wrong Missy este un film american de comedie romantică din 2020, regizat de Tyler Spindel, cu un scenariu de Chris Pappas și Kevin Barnett, jucat de David Spade și Lauren Lapkus și lansat pe Netflix pe 13 mai 2020.

Filmul a fost anunțat pentru prima dată în ianuarie 2019, cu David Spade în rolul principal și regizorul Tyler Spindel. Distribuțiile suplimentare ale Lauren Lapkus, Geoff Pierson, Sarah Chalke, Molly Sims, Nick Swardson, Jackie Sandler, Chris Witaske și Roman Reigns au fost anunțate până în martie 2019, filmările începând în aceeași lună. Acest film se poate viziona atât pe Netflix, cât și pe alte site-uri online.

Tim are un blind date cu Melissa, poreclită Missy. Missy este extrem de ciudată, iar comportamentul ei ciudat se dovedește a fi dezastruos pentru Tim. Capriciile ei au fac ca Tim să alunece din restaurant printr-o fereastră și apoi să-și disloce glezna.

Trei luni mai târziu, Tim întâlnește o femeie frumoasă, pe nume Melissa, la un aeroport. Au multe lucruri în comun și par perfecți unul pentru celălalt. Ea ajunge să-i dea numărul de telefon, iar acesta începe să îi trimită mesaje text și în cele din urmă o invită la reședința sa în Hawaii. Cu toate acestea, în avion apare Missy și Tim își dă seama că i-a trimis mesaje greșite lui Melissa. Missy îl droghează pe Tim un tranchilizant, iar el se trezește mai târziu în avion. În Hawaii, Jack Winstone îi întâmpină pe toți. Missy este incomodă și sălbatică și îl lasă pe Tim în situații jenante în fața șefului și a colegilor. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, ea începe să-l ajute pe Tim să facă față retragerii sale și câștigă, de asemenea, favoarea lui Winstone față de Tim, fascinându-l. Tim începe în sfârșit să se îndrăgostească de ea. Concurentul lui Tim, Jess, este nemulțumit că Winstone i-a dat lui Tim un loc de muncă. Așa că Jess îi dezvăluie lui Missy că a fost invitată acolo întâmplător și nu ea a fost cea pe care Tim a vrut să o invite. Missy verifică telefonul lui Tim și află adevărul. Tristă și devastată, pleacă din Hawaii.

DENISA MARCHIȘ

DENISA MARCHIȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: