ALEXANDRA: Cursuri de educație digitală. Plus AUDIO

La începutul lunii mai, în data de 6, mai precis, un reporter al Radio România Actualități a venit la școala noastră, pentru a lua un interviu despre cursurile de educație digitală pe care le urmau profesorii, la momentul respectiv.

80 de cadre didactice au participat la cursurile de educație digitală, pentru a îmbunătăți orele online.

Cursurile au avut trei module, ținute în zilele de luni ,marți și miercuri, și anume: utilizarea bazelor calculatorului, aplicații-cheie și folosirea aplicată a Internet-ului. După parcurgere cursurilor, profesorii au susținut un examen I.C.3.

Directorul colegiului nostru, dl prof. Iulius Timar, spune că, pentru a ține pas cu elevii, se impune parcurgerea acestor cursuri.

„Cursurile sunt foarte utile pentru a ne dezvolta cunoștințele și pentru a capta interesul elevilor”, a declarat doamna prof. Laura Costolaș.

Dna prof. Corina Curilă apreciază că aceste cursuri sunt de mare ajutor și că poate lucra extraordinar cu elevii. Aceasta ne-a mai spus că desenele realizate cu ajutorul tabletei grafice îi ajută pe copii să înțeleagă mai bine lecțiile.

Dna prof. Simona Stanca a spus că aceste cursuri sunt utile pe plan profesional, dar și pe cel personal, ușurând activitățile și făcându-le mai captivante.

ALEXANDRA CUC

ALEXANDRA CUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: