Colegiul Ghibu reabilitat complet

Elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu vor beneficia din toamnă, odată cu reluarea cursurilor, de un spațiu complet reabilitat.

Lucrările de reabilitare energetică a Colegiului Național Onisifor Ghibu sunt executate în proporție de 92%.

Astfel, odată cu începerea școlii, cursurile se vor putea relua în condiții normale, urmând ca pe parcursul lunii septembrie să mai fie executate lucrări la sala de festivități și la sala de sport a liceului. Acestea au fost lăsate pe finalul contractului, tocmai pentru a putea fi finalizate sălile de clasă până la începerea cursurilor.

Foto: Raul Anca
Foto: Raul Anca

Lucrările de eficiență energetică sunt realizate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 3 „Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritate de investiţii: 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor”.

CITIȚI INTEGRAL MATERIALUL Colegiul Național Onisifor Ghibu își va primi din toamnă elevii într-un spațiu complet reabilitat, APĂRUT PE SITE-UL PRIMĂRIEI ORADEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: