DARIA: Nu rata aceste cărți!

Din păcate, nu ne ajunge o viață întreagă să citim toate cărțile care merită să ocupe un loc în bibliotecile noastre și în cunoștințele noastre culturale. Dar dacă începem de azi, viața noastră se va îmbunătăți și va deveni mai frumoasă, așa că nu mai amâna momentul!

Lasă-te purtat în lumea fascinantă a cărților!

Aceste cinci cărți consider că nu trebuie sa le ratezi, deoarece de la prima pagina îți vor stârni interesul și te vor ajuta să te dezvolți ca personalitate.

Inteligența emoțională – Daniel Goleman

Din aceasta carte aflăm că perioada copilăriei este extrem de importantă în ceea ce privește punerea unor baze extrem de solide pentru dezvoltarea inteligentei emoționale, care de altfel poate fi îmbunătățita chiar și la vârsta adulta. Daniel Goleman ne explica faptul ca aceasta inteligența emoțională presupune atât conștientizarea de sine, cat si foarte multa autodisciplina si empatie.

Practic, în momentul în care reușim sa ne înțelegem foarte bine sentimentele, situația devine foarte clara. Despre toate acestea și multe altele învățăm din cartea lui Daniel Goleman, ’Inteligența emoțională’.

De ce iubim femeile – Mircea Cărtărescu

Chiar dacă titlul te duce cu gândul la faptul ca aceasta este o carte pentru bărbați, adevărul este că este o carte pentru absolut toata lumea, dar în mod special pentru femei. De ce iubim femeile este un omagiu adus femeilor. Foarte interesantă și captivantă, aceasta carte se număra printre cele care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta.

Puterea prezentului – Eckhart Tolle

Aceasta carte reprezintă cu siguranța o provocare frumoasă pentru noi toți. Puterea prezentului te ajuta pur și simplu să îți formezi o imagine a realității, o imagine care reflectă adevărul despre noi înșine. Mintea este un instrument excepțional, despre ale cărei puteri nu știm cu toții, dar pe care dacă le-am cunoaște și le-am accesa, am putea sa ne schimbăm în totalitate viața. Autorul explica in aceasta carte, într-un mod simplu și pe înțelesul tuturor, ca ne putem elibera de suferința și anxietate doar în momentul în care vom înțelege cu exactitate rolul pe care-l jucăm în generarea propriei dureri.

Libertatea – Curajul de a fi tu însuți – Osho

Cine nu a auzit de Osho? Ei bine, ceea ce probabil nu știi este faptul ca toate cărțile acestuia nu sunt scrise de fapt de el. Cărțile au fost publicate sub numele lui Osho, dar de fapt acestea reprezintă transcrieri ale discursurilor sale. În timpul vieții lui Osho, aceste transcrieri au fost realizate sub îndrumarea sa. Nimic nu a fost scris la întâmplare, tocmai pentru ca oamenii să nu primească informații eronate. Aceasta carte este o incursiune a lui Osho în ceea ce privește cele mai importante probleme pe care si le pun cei care sunt interesați de transformarea de sine.

Un burlac irezistibil – Valerie Bowman

Un roman de dragoste absolut excepțional, care te va sensibiliza cu siguranță mai mult decât crezi. Un burlac irezistibil o are în prim-plan pe Lady Daphne Swift, care are doi frați care au servit coroanei, și cărora încearcă sa le demonstreze că și ea ca și femeie poate să ajute destul de mult în război. Așadar, tânăra se căsătorește cu un fermecător căpitan pe nume Rafferty Cavendish, care este de fapt si spion al Ministerului de Război.

DARIA SZEL

DARIA SZEL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: