BIANCA & ALEX: Cel mai recent Star Wars

The Mandalorian, cunoscut și sub numele de Star Wars: The Mandalorian, este un serial  TV care a avut premiera pe Disney+ pe 12 noiembrie 2019. Stabilit în universul Războiului Stelelor, acțiunea din film are loc la cinci ani de la evenimentele din Întoarcerea lui Jedi (episodul VI) și prezintă un vânător de recompense mandalorian, dincolo de raza de acțiune a Noii Republici. Serialul are două sezoane, fiecare având câte opt episoade.

Sursă foto: amp.noticiasdegipuzkoa.eus

Scenariul se concentrează pe aventurile unui pistolar mandalorian singuratic, vânător de recompense. Acesta este un reprezentant al unei rase odinioară puternică de războinici nobili, forțați acum să ducă o existență mizerabilă, printre scursurile societății aflate la capătul Galaxiei, departe de autoritatea Noii Republici.

Aventura lui începe prin aducerea unei recompense căutată de foarte mulți mercenari. Această recompensă constă într-un copil din rasa lui Yoda, fiind cunoscut și ca și baby Yoda. Ajungând înapoi la angajatorul său cu copilul, mandalorianul își pune semne de întrebare în ceea ce privește intențiile lor cu acest copil.

Astfel, la câteva zile el merge și salvează copilul din mâinile imperiului, fiind nevoit să părăsească planeta și să pornească într-o nouă aventură, devenind un fugar. În aventurile lor prin galaxie, mandalorianul descoperă ca acel copil este special, având puteri asemenea unui Jedi.

Pe parcursul unei aventuri, se întâlnește cu Ashoka Tano, care îl sfătuiește ce trebuie să facă cu acel copil. Copilul va fi capturat în cele din urmă de către Imperiu, dar mandalorianul împreună cu o echipă pe care și-a strâns-o îl vor salva.

Imperiul a creat o armată de roboți, foarte greu de distrus. Aflați în mare primejdie, ei primesc un ajutor neașteptat, de la un maestru Jedi , care a reușit să distrugă singur toată acea armată. Misteriosul Jedi se dovedește a fi Luke Skywalker.

Atunci, mandalorianul a trebuit să ia o decizie, și aume să îi permită să plece cu Luke și să se antreneze pentru a deveni un maestru Jedi. Așa se termină această poveste a mandalorianului și a micuțului Yoda.

După părerea noastră, acest serial merită văzut, mai ales de cei care sunt pasionați de filmele din seria Star Wars sau de pasionații de acțiune.

Serialul a apărut în data de 12 noiembrie 2019 și a fost difuzat pe Disney+, fiind primul serial care are ca tematică seria Star Wars. Regizori: Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, Taika Waititi, Dave Filoni, Jon Favreau, Carl Weathers, Robert Rodriguez, Peyton Reed. Creator: Jon Favreau. Rolul principal: Pedro Pascal (Mandalorian). Luke Skywalker este jucat de binecunoscutul Mark Hamill.

BIANCA CERNEAN, ALEX DAVID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: