SONIA: Primul turneu de volei oficial din timpul pandemiei!

În perioada 5-7 aprilie, colegul nostru, Darius Hulea, elev în clasa a XI-a B, a participat la primul turneu oficial de volei, acesta fiind membru al echipei LPS Bihorul.

Prima etapă, a avut loc chiar la Oradea, unde echipa sa a jucat contra altor trei echipe acestea fiind: C.S PRO Volei Arad, CSS Blaj și CSS Caransebeș.

Primul meci susținut a fost cu echipa Caransebeșului, unde LPS-ul a obținut victoria cu 3-0. Al doilea meci a fost împotriva echipei din Arad, unde de asemenea LPS-ul a câștigat cu 3-0, iar ultimul meci a fost contra echipei de la Blaj, care a câștigat cu 3-2. 

DARIUS HULEA

Fiindcă încă ne aflăm în pandemie, toți sportivii au fost supuși unor teste PCR Covid-19. Jucătorii au fost cazați la hotelul Iris pe perioadă turneului, deoarece echipele trebuiau să stea împreună „izolate”.

Darius ne-a mărturist că turneul a fost unul solicitant și foarte competitiv, deoarece jucătorii celorlalte echipe au fost bine pregătiți, dar el și echipa lui s-au focusat strict asupra meciurilor, reușind astfel sa învingă majoritatea adversarilor.

În data de 23 aprilie, a doua etapă a turneului a avut loc la Arad, iar LPS Bihorul a jucat contra CS PRO Volei Arad și CSS Blaj.

Secvență din meciul contra Blaj. Cei cu galben sunt echipa de la LPS, iar cei cu alb echipa de la Blaj.

SONIA BAIDUC

SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: