MARIA & GEORGE: O schimbare majoră în viața ei

De curând am descoperit un serial nou pe Netflix, numit Ginny and Georgia.

Acest serial american a fost lansat pe platforma de film în 24 februarie 2021 și a fost realizat de Sarah Lampert. Genul serialului este comedie combinata cu dramă. Durata unui episod este de 50-58 de minute. În rolurile principale se află Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter si Raymond Ablack .  

Serialul este despre amintirile din tinerete ale Georgiei, care a avut o copilarie grea, fiind abandonata de parinti si crescand singura, încercând sa se descurce pe cont propriu. La 15 ani o naste pe Virginia – pe scurt, Ginny.  Desi Georgia se descurca foarte greu, ea n-a abandonat-o niciodata pe Ginny.  

Movie Poster

Filmul ne arata in paralel viata Georgiei in adolescenta si viata Virginiei, care acum este adolescentă.  

În primul episod se produce o mare schimbare, deoarece Georgia,  Ginny si fratele ei mai mic, Austin, se muta intr-un oras nou dupa moartea barbatului cu care era Georgia casatorita. Ei se stabilesc in Wellsbury, un oras plin de provocari.  

Georgia Miller se muta intr-o casa frumoasa alaturi de cei doi copii ai ei, unde incep o viata noua. Desi Georgia are cateva probleme in urma testamentului si banilor pe care ar trebui sa ii mosteneasca, ea se descurca singura si rezolva fiecare problema pe care o intampina. Si Ginny intampina cateva probleme la noua scoala, dar ea reuseste sa treaca repede peste ele si sa-si faca prietenii noi. Începe o relatie cu Hunter, desi ea avea sentimente si pentru fratele geaman al lui Maxine, cea mai buna prietena a ei. 

Georgia isi gaseste repede un job prin metodele ei si lucrurile incep sa mearga tot mai bine, insa problema cu testamentul inca o bantuie.

Desi lucrurile merg tot mai bine, la finalul sezonului familia Miller se destrama incet-incet, deoarece apar multe certuri si probleme, Ginny isi pierde toti prietenii si iubitul din cauza unor greseli pe care le facuse, insa nu nu stia nimeni de ele. 

La finalul ultimului episod o avem pe Ginny care pleaca cu fratele ei, Austin, in timp ce mama lor se bucura de succesul actualului ei sot care este reales primar. Mama lor insa nu stia ca ei pleaca si probabil nu se mai intorc.

Foto: Maria Petrila

Vom afla aceste aspecte in urmatorul sezon, desi nu stim sigur cand va aparea. Nu va dam mai multe detalii, deoarece va lasam sa vizionati serialul si sa aflati singuri. 

Recomandam serialul Ginny and Georgia deoarce ni  s-a parut foarte interesant si e un mod bun de a-ti petrece timpul liber.

MARIA PETRILA, GEORGE COFAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: