IONELA: Nu și-a pierdut farmecul

Unul dintre filmele mele preferate este Abduction (Răpirea), regizat de John Singleton. Niște prietene mi-au povestit despre el și părea interesant, așa că am fost curioasa ce se întâmplă, iar cu cât am descoperit mai multe, îmi doream mai mult să-l văd.

Este vorba despre un băiat care află că este adoptat și care merge în căutarea părinților lui naturali, alături de prietena sa. Genul filmului este de acțiune. Deși a apărut în 2011, pot spune că nu și-a pierdut deloc farmecul.

Movie Poster

Nathan Harper (Taylor Lautner) este un adolescent în vârstă de 18 ani. Având coșmaruri frecvente, merge la psihiatrul Geri Bennett (Sigourney Weaver), ca să-l trateze. Nathan și Karen Murphy (Lily Collins) țin de un proiect de cercetare școlară asupra copiilor dispăruți. Descoperă o fotografie care seamănă cu el și, după câteva cercetări și confirmarea mamei lui Mara Harper (Maria Bello), află că a fost adoptat.

Doi indivizi intră în casa lor, pretinzând că sunt din justiție, și îi ucid părinții adoptivi al lui Nathan. Acesta încearcă să scape de cei doi, dar se întoarce după Karen, care este capturată. Reușește să o salveze și încearcă să afle cine erau acei bărbați, dar este forțat să iasă, din cauza unei bombe.

Cum am menționat mai sus, în România premiera a avut loc în 23 septembrie 2011. Dacă încă nu l-ai văzut, poți să mergi să îl vizionezi liniștit pe Netflix.

IONELA STURZ

IONELA STURZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: