GEORGIANA: Cum am început să joc tenis de câmp

De când eram mică, părinții mei m-au dus să practic diverse activități, precum baletul, gimnastica, înotul, însă nu m-am simțit în largul meu când am practicat acele sporturi. Aveam impresia că ceva nu se leagă, așa că mama s-a interesat să mă ducă să învăț să joc tenis de câmp.

Las început mi s-a părut că nici acel sport nu e de mine, însă am conștientizat că trebuie să practic un sport și am continuat. Prima dată, am mers la o tânără care se ocupa de copii mai mici, însă, deoarece nu făcusem sport, luasem în greutate destul de mult și îmi era greu să fac exercițiile fizice pe care ni le cerea.

Sursă foto: arhiva personală Georgiana Nițulescu

Nu m-am lăsat, dorind să scap mai ales de kilogramele în plus. Cu timpul, am perseverat și am reușit sa scap de acele kilograme – cu multă trudă, desigur.

Într-o perioada am încetat să mai merg la antrenamente, pentru că am observat că nu mai făceam progrese. Am vorbit cu părinții mei despre acest lucru, iar ei au hotărât sa mă duca la un antrenor pe care îl știam de la un prieten, care joacă tenis de performantă.

A fost cam aceeași poveste: m-am dus un timp la antrenamentele sale, însă la un moment dat nu ne mai răspundea la mesaje. Eram într-un fel dezamăgită, deoarece antrenorii la care fusesem nu se țineau de treabă.

Sora mea mai mare a mai vorbit cu câteva persoane, care ne-au recomandat un antrenor care antrenează copii de toate vârstele pentru performanță, iar eu m-am gândit că merită să încerc, chiar dacă joc doar de plăcere, nu de performanță.

Am început antrenamentele cu acel antrenor vara trecută și continui și în prezent să merg la antrenament, făcând progrese mari.

Îi îndemn pe toți copiii și tinerii să își urmeze visele, indiferent de ce spun cei răutăcioși din jurul lor, și să nu se dea bătuți niciodată.

Pentru cei care doresc să se apuce de tenis, numele antrenorului meu este Alex Stohor, îl veți găsi pe PAGINA SA DE FACEBOOK. De obicei, antrenamentele se fac la Baza Sportivă din Ioșia, iar pe timpul iernii la Universitate, în balon.

GEORGIANA NIȚULESCU

GEORGIANA NIȚULESCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: