FABIAN: De văzut iarna

Crăciunul a fost, evident, pătat de coșmarul anului 2020, care pare că nu se mai termină. A fost un Crăciun mai diferit, departe de familie, prieteni si de persoanele dragi ție.

Sursă foto: arhiva personală Fabian Jakab

Așadar, vă prezint câteva din filmele preferate de mine, care cu siguranță te vor conecta cu spiritul sărbătorilor, pe care probabil l-ai pierdut.

Singur acasă 2 – Pierdut în New York

Un film de Crăciun din 1992. Acesta este creat în genurile film de comedie, de familie. Este al doilea film din seria de filme Singur acasă și o continuare directă a filmului Singur acasă.

Kevin McCallister revine, de această dată având întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv, despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

Lansat în 20 noembrie 1992, Home Alone 2 are trei premii si trei nominalizări, cu o notă de 6.7/10 de la IMDB.

Singur acasă 2 a reusit sa stranga incasari de peste 538 de milioane de dolari, cu un buget de doar 20 de milioane de dolari.

Cronicile de Crăciun

Un film apărut in 22 noiembrie 2018 (Statele Unite), regizat de Clay Kaytis și făcând parte din seria de filme de Crăciun The Christmas Chronicles. Al doilea film al seriei a apărut în 2020 pe 18 noembrie. Filmul urmareste incercarea fratilor Pierce de al prinde Moș Crăciun si cum acestia ajung intr-um mod miraculous in sania batranului darnic, dar sania are defectiuni tehnice si ramane pe seama lor sa salveze Crăciunul.

Klaus: Poștașul și păpușarul

Un film animat de comedie de Crăciun din 2019, scris și regizat de Sergio Pablo, sprodus de compania sa, Sergio Pablos Animation Studios, cu sprijin de la Aniventure și distribuit de către Netflix ca primul său film original de desene animate.

Klaus a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 și a primit recenzii pozitive din partea publicului, care a apreciat animația inovatoare.

Intr-un oras rece si intunecat, un postas si un fabricant ursuz de jucarii aduc bucuria de care localnicii au atata nevoie.

FABIAN JAKAB

FABIAN JAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: