PATRICIA: Cum abordează tinerii moda în zilele noastre

Putem spune că moda adolescenților este o temă diversă. Niciodată nu o să vedem în viața de zi cu zi persoane purtând hainele ca și modelele din reviste.

Așadar, moda tinerilor exprimă o poveste și sentimente pe care le gândesc sau le simt exprimându-le prin hainele purtate. De aceea adulții care ne înconjoară nu o să înțeleagă perspectiva ținutelor purtate. Hainele au fost create dintr-o anumită imaginație sau dintr-o poveste; așa și cei care le poartă, își promovează propria lor părere.

Moda este una diversă, care a luat contur prin jurul anilor 1850. Odată cu apariția rețelelor de socializare, prin postările lor, tinerii își construiesc propriul stil, creându-și propriile tipuri de stil și personalități. Se spune că modul în care te îmbraci te descrie ca persoană, deoarece oamenii se îmbracă cum se simt în ziua respectivă sau cum vor să se simtă sau să fie percepuți.

Pentru mine, moda înseamnă o adevărată poveste, pe care o parcurg privind toate creațiile care mă înconjoară sau personajele care doresc să le prezinte, spunând ceva despre ei, dându-mi o inspirație la propria mea creativitate.

Cu toate acestea, moda nu va rămâne la fel, mereu se va schimba cu trecerea zilelor, dar știu că tinerii deschid multe uși la diferite oportunități, care pot conduce în viitor un nou stil de care oamenii vor fi atrași.

PATRICIA SIMIONAȘ

PATRICIA SIMIONAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: