ALEXANDRA: Sărbătorile în pandemie

Evoluția pandemiei este una înfricoșătoare și de aceea trebuie să fie luate toate măsurile necesare.

Cu siguranță, Sărbătorile din acest an vor fi total diferite de cele de până acum, deoarece familiile nu vor sărbători împreună, dispar concertele, iar târgurile de Crăciun, dacă se vor ține, vor fi altfel.

În fiecare an, Sărbătorile aduceau mii de oameni in centrul orașului pentru a se bucura de magia Crăciunului, dar anul acesta nu se va mai întâmpla asta. Deși căsuțele cu mâncare și suveniruri nu vor fi multe, vor aduce cu siguranță spiritul Crăciunului, iar faimosul patinoar nu va mai fi, pentru siguranța noastră.

Foto: Alexandra Soane

Masca va fi obligatorie în orice loc, iar distanțarea socială va fi de un metru și jumătate. In Oradea, pentru a se simți venirea Crăciunului, acum câteva zile a fost montat bradul care are peste 12 metri, iar in oraș vor străluci peste 14 kilometri de ghirlande.

Am reușit să intreb și un adult în legatură cu acest subiect, iar acesta a fost foarte încântat să-mi răspundă: „Sunt de acord cu aceste măsuri de siguranță și mă bucur că târgul va fi și anul acesta, chiar dacă este în condiții de acest gen.”

Crăciunul se va simți și anul acesta!

ALEXANDRA SOANE

ALEXANDRA SOANE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: