DARIANA & SORINA: Axa te scutește de grija montajului mobilei

Se pare că restricțiile pandemiei nu împiedică micile afaceri să se dezvolte. Adrian Muț, în vârstă de 24 de ani, este deținătorul unei afaceri al cărei obiect principal de activitate îl reprezintă montajul și aplicarea corectă a mobilei.

Activitatea firmei se desfășoară atât în Oradea, în împrejurimile județului, cât și în afara acestuia. Din dorința de a-și păstra firma de familie, care se numește Axa Montaj, Adrian are momentan un angajat, pe fratele lui, Alexandru.

ALEX MUȚ

În mod predominant, clienții fideli sunt persoanele care nu dispun în mod special de răbdare, dar nici de timp, toate categoriile de vârstă apelenând la serviciile lor. Cât despre tarife, acestea diferă în funcție de dificultate și complexitate; niciodată nu au legătură cu prețul plătit pe mobilier.

Aceștia au avut parteneriate cu diferiți mari furnizori de mobilă, dar au renunțat, datorită mai multor factori. o colaborare importantă a fost cu magazinul de mobilă Mömax Oradea, în care îi ajută să își onoreze termenele pentru montajul în sine.

Adrian ne spune că nu vede o schimbare în comportamentul clienților pe timpul pandemiei , doar că sunt ușor mai precauți atunci când vine vorba de comunicarea față în față. Aceștia continuă să își cumpere mobilă în funcție de ce au nevoie prin casă, dar cel puțin două sau trei corpuri de mobilă. Cel mai des întâlnit material este PAL-ul, dar ocazional și MDF (din engleză medium density fibreboard), iar majoritatea caută un design cât mai simplu, de preferabil culori cât mai deschise, cu câteva pete de culori închise.

Perioada epidemiologică în care ne regăsim obligă impunerea unor măsuri de securitate. Întrucât beneficiarii serviciilor lor „le predau treaba”, fiind și opțiunea pe care o propun majoritatea timpului și își pot continua programul, interacțiunea este mai restrânsă.

Sursă foto: arhiva personală Alex Muț

Purtarea măștii și păstrarea distanței sociale rămân necesare.

CONTACT AXA MONTAJ:

pagină de Facebook Montaj Oradea

pagină anunț profesional OLX

tel. 0753 114 749

DARIANA MUȚ, SORINA MOȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: