ANAMARIA & BIANCA: O Mioriță veselă

Pup-o, mă! este un film de comedie, bazat pe povestea unei sărbători, Zâua lânii, în care băieții neînsurați trebuie să pupe fetele nemăritate, cu care cândva în viitor se vor căsători.

Povestea se învarte în jurul a trei frați ciobani, care vor să coboare de Zâua lânii în sat, ca să își caute muieri ca să se însoare, dar „baciul” lor nu îi lasă,

Așa încep o serie de evenimente: fratele cel mic, Bica (Cosmin  Seleși), începe să se aranjeze pentru a coborî la târg, dar în timp ce se bărbierea, reușește să se taie și ,văzând sângele, leșină. Ceilalți doi frați, Țică (Alin Panc) și Horică (Văru Săndel), îl ascund în șopron și își continua treaba la stână.

Dintr-o dată apar două reporterițe de la o televiziune, acestea vrând  să facă un  documentar legat de tradițiile românești  din  această zonă, Răchițele, dar acestea nimeresc direct în gardul stânii.

Țică și Horică le povestesc reporterițelor despre un așa-zis strigoi, vrând să le sperie, ca să le poată săruta. Fetele nu se sperie atât de ușor.

Țică le plimbă prin pădure în timp ce Horică încearcă să îi ascundă baciului (Constantin Cotimanis) prezența fetelor la stână.

Între timp se trezește și Bică și începe să umble haihui prin pădure, ajungand să fie împușcat în picior.

Toată acțiunea filmului se termină cu plecarea fetelor împreună cu Bică de la stână.

Fanii primului film așteaptă cu nerăbdare al doilea film, care urmează să fie lansat. Avem și o declarație a unei fane a filmului.

„Cel mai mult mi -a plăcut momentul  venirii reporterițelor la stână. În al doilea film mă aștept ca personajul Bică să își găsească o muiere cu care să se însoare”, ne-a declarat Larisa Deac, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 16.

ANAMARIA OMUȚ, BIANCA HADADI

BIANCA HADADI și ANAMARIA OMUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: