Interviu cu domnul director: „Educația se face față în față”

Curaj, încredere și perseverență, acestea consider că sunt calitățile cele mai importante pe care cineva trebuie să le stăpânească pentru a avea parte de reușite.

Dimineața zilei de astăzi a fost o provocare nu doar pentru domnul director, ci și pentru mine. La ora 8:00 m-am prezentat în biroul domnului director, iar dânsul mi-a acordat răspunsurile la interviul pregătit special pentru această întâlnire.

Am început cu o întrebare despre activitatea domniei-sale ca director la Colegiul Național Onisifor Ghibu, am continuat cu întrebări despre școala noastră, evenimentele desfășurate în incinta Colegiului Onisifor Ghibu, detalii despre cum se vor desfășura aceste evenimente și proiecte educaționale în această perioadă. 

În finalul interviului, domnul director a lăsat un mesaj pentru toți elevii, cadrele didactice și personalul auxiliar al școlii noastre, cât și pentru Consiliul Școlar al Elevilor. 

Dacă sunteți curioși să vedeți întreg interviul, fiți cu ochii pe LOGOPAPER, deoarece în curând vom încărca și materialul video. 

THOMAS AGUD

THOMAS AGUD

Thomas Agud este elev în clasa a 12-a, la profilul filologie intensiv engleză, blogger la thomasagud.ro și pasionat de tot ceea ce înseamnă actualitate, informație și corectitudine. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: