Împreună putem depăși orice obstacol!

Mă numesc Patricia Urs.

Sunt elevă în clasa a XI-a C la profilul Matematică -Informatică, Intensiv Informatică și candidez pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Consiliului Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu.

Pe parcursul celor doi ani de liceu, am fost implicată ca membru activ în două organizații de voluntariat: Interact Oradea și Kiwanis Key Club OG, în cadrul cărora am participat la realizarea multor proiecte.

Am avut ocazia să fiu coordonatorul unui grup de voluntari în cadrul clubului Interact, activitate care a fost o reușită, datorită unei bune comunicări si înțelegeri interpersonale.

Astfel, consider că mi-am dezvoltat abilitățile de relaționare și de integrare socială, calități ce mă pot ajuta în comunicarea cu elevii colegiului.

Consider că sunt o persoană responsabilă, ambițioasă, dornică să se implice și să fie de ajutor, atribuții potrivite pentru funcția de vicepreședinte.

De asemenea, doresc să găsesc modalități de a păstra o relație apropiată cu elevii colegiului, chiar și în această perioadă dificilă. Sunt de părere că, în ciuda restricțiilor curente, activitatea consiliului nu ar trebui redusă, întrucât este posibilă organizarea unor evenimente în mediul online sau și în mod fizic, respectând cu rigurozitate măsurile de protecție și distanțare socială.

Sunt sigură că împreună putem depăși orice obstacol până și în aceste vremuri!

Ceea ce mă recomandă pentru această funcție este voința mea de a mă implica, de a realiza o schimbare, dar în special de a face auzită vocea elevilor.

În concluzie, sper că v-ați format o scurtă impresie despre mine și doresc ca, împreună, să lăsăm o amprentă asupra acestui colegiu!

PATRICIA URS

PATRICIA URS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: