Dedicat trup și suflet

Dragi colegi,

Mă numesc Emanuel-Claudiu Negru, sunt elev în clasa a X-a C, profilul Matematică – Informatică, Intensiv Informatică, și candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor școlii noastre.

Sunt sigur că majoritatea ați auzit de Consiliul Elevilor, dar știți rolurile și atribuțiile unui președinte?

Ei bine, rolul unui președinte este de a reprezenta întregul consiliu și biroul executiv al acestuia și de a avea în vedere nevoile și dorințele elevilor în demersurile organizate de acesta.

Care sunt atuurile care mă recomandă?

În urma implicării în diferite organizații de voluntariat, precum Kiwanis Key Club Onisifor Ghibu, și în urma promovării a diferitelor programe de educație non-formală, precum Leaders Explore, mi-am adus la maximul potențial competențele de leadership și comunicare managerială, dar și valori precum ambiția și devotamentul, fiind abilități de conducere a unui colectiv.

Pe perioada mandatului meu, voi avea în vedere mai multe aspecte extrem de importante dezvoltării atât a consiliului, cât și a colectivului școlar.

Voi avea în vedere crearea unei legături puternice de încredere și siguranță între elevii școlii, consiliu și personalul didactic, prin formarea periodică a formularelor de opinie în rândul elevilor.

Pe lângă îmbunătățirea proiectelor deja organizate, voi avea în vedere demararea unor noi evenimente, precum campionate sportive și târguri pe diferite teme, dar și organizarea unor noi evenimente cu tema orientării in carieră pentru elevii din clasele terminale.

Cu siguranță, voi avea în plan și situația actuală, venind cu soluții pentru dezvoltarea consiliului și a întregului proces educațional.

Așadar, vă garantez că voi fi un președinte dedicat trup și suflet în toate domeniile care va reprezenta în totalitate vocea elevilor.

EMANUEL NEGRU

EMANUEL NEGRU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: